Projekt

Kompetencer til et Grønt Danmark

Akademikerne samarbejder med en række aktører for at skabe jobmuligheder indenfor den grønne omstilling i de små og mellemstore virksomheder.  Projektet løber fra 2023 til 2026. Læs mere om indholdet og vores gratis tilbud til højtuddannede og SMV’er på denne side.

Er du virksomhed og skal du bruge kompetencer til at understøtte din udvikling og den grønne omstilling? Læs mere her.

Skal din virksomhed bruge hjælp til den grønne omstilling?

Virksomheder står over for stadigt stigende pres for at drive den grønne omstilling og reducere deres miljøpåvirkninger. Det kan imidlertid være en udfordring at identificere og ansætte højtuddannede akademikere, der kan bidrage med deres ekspertise til at fremme en mere bæredygtig fremtid.

Det er her Akademikerkampagnen kommer ind i billedet. Vi er en organisation, der arbejder for at forbinde virksomheder med dygtige og kompetente akademikere, der kan hjælpe med at drive den grønne omstilling og implementere bæredygtige løsninger.

Vores netværk af højtuddannede akademikere omfatter eksperter inden for en række relevante områder, herunder teknologi, ingeniørarbejde, miljøvidenskab, økonomi og meget mere. Vi kan hjælpe din virksomhed med at finde de rette kandidater til at imødekomme jeres specifikke behov og sikre en mere bæredygtig fremtid for virksomheden og samfundet som helhed.

Højtuddannede kan bidrage med deres faglige kompetencer til at udvikle bæredygtige produkter og tjenester, implementere grønne teknologier, reducere miljøpåvirkninger og meget mere. Vi kan også hjælpe med at opbygge et netværk af akademikere, der kan dele deres erfaringer og ekspertise med virksomhederne og skabe innovative løsninger sammen.

Så hvis din virksomhed ønsker at drive den grønne omstilling og implementere bæredygtige løsninger, så kontakt os i dag.

Lad os hjælpe dig med at finde de rette højtuddannede akademikere til at opfylde jeres behov og skabe en mere bæredygtig fremtid for din virksomhed og planeten som helhed.

Dato

Emne

28 maj

Online: Kompetencer til et Grønt Danmark

28. maj 2024 - 30. maj 2024    
9:00 - 14:00
$0,00
Nysgerrig på grøn omstilling? Akademikerkampagnen har udviklet et 3-dages kursus til dig, som er jobsøgende akademiker uanset alder eller erhvervserfaringer, som har lyst til at [...]