Site icon

Vidensbank

Casesamlingen

I årenes løb har Akademikerkampagnen talt med både virksomheder og højtuddannede om hvilke fordele, de skaber for hinanden. Se det store antal cases, som Akademikerkampagnen har været en del af, de seneste par år her.

Jobmagerbarometeret

Afprøv Akademikerkampagnens værktøjer og find ud af om du er jobmager eller jobtager. Værktøjet tager udgangspunkt i vores undervisningsmateriale og giver et godt indblik i vores metoder.

Resultater (Kommer snart)

Akademikerkampagnens kurser og projekter skaber hvert år mange forskellige resultater. Du kan her få årsrapporter på ansættelser og efterspørgsler på arbejdsmarkedet.

Udgivelser (Kommer snart)

Akademikerkampagnen udgiver hvert år indhold til både virksomheder og akademikere. På denne side finder du bl.a. vores e-bog “Skab værdi i små og mellemstore virksomheder” og “Skab mere værdi i din virksomhed” og vores nye informationspapirer om tilskudsmuligheder for både akademikere og private virksomheder.

Det samlede overblik over publikationer kommer snart. Du kan dog hente vores e-bog til akademikere her, samt vores grønne brochure (v. 2020) til virksomheder og virksomhedskonsulenter her.

Viden fra andre… (Kommer snart)

Akademikerkampagnen samarbejder og bliver inspireret af vores dygtige konkollegaer på tværs af beskæftigelsesindsatsen og i det private erhvervsliv. Du får her et overblik over viden, som vi har brugt over de seneste år.

Seneste case

Jobbet var slået op til en ingeniør – jordemoderen fik det

Lene Toft er uddannet til at hjælpe babyer til verden. Men jordemoderen havde en projektleder i maven, og nu er hun i stedet med til at forløse hun en kompleks, logistisk opgave på Bispebjerg Hospital. Hun og kollegaerne skal sikre, at alt medicinsk udstyr er på plads, når hospitalet over de næste år vokser med 70.000 kvadratmeter. 

Seneste udgivelse / dokument

Exit mobile version