Akademikerne står bag Akademikeruniverset, som driftes af Akademikerkampagnen.


Akademikeruniverset er udviklet af Akademikeren for at gøre det så let og som muligt at matche højtuddannede og danske virksomheder.

Hvem kan bruge det:

Alle medlemmer af foreningerne og a-kasser i det akademiske fællesskab kan benytte sig af muligheder for at oprette et CV og dermed søge og opsøge de virksomheder som optræder på universet. Derudover bruges systemet også af et netværk at virksomheds- og rekrutteringskonsulenter som taler med virksomhederne som opretter nye jobmuligheder i universet og udsøger relevante kandidater til virksomhederne.

Formål:

Akademikeruniverset skal lette matchet mellem virksomheder og højtuddannede i hele landet og gøre det så let som muligt at finde relevante kandidater og interessante virksomheder både geografisk og ud fra matchende kompetencer og ønsker.  

Hvem er vi:

Akademikeruniverset er udviklet af Hovedorganisationen Akademikerne og Akademikerkampagnen som er den enhed under Akademikerne som aktivt arbejde med match mellem højtuddannede og virksomheder i samarbejde med Academondo ApS.  

Yderligere information: Der kan findes mere information på Akademikerkampagnens hjemmeside eller på www.Akademikerne.dk.  

Privatlivspolitik:

Alle dine oplysninger bliver arkiveret hos os på ubestemt tid, så længe dit abonnement og konto forbliver aktivt.

For at forhindre uautoriseret adgang, vedligeholde data, og sikre en hensigtsmæssig brug af Oplysninger, har vi implementeret rimelige fysiske, tekniske og administrative kontrolmekanismer for at beskytte dine Oplysninger.

Vi anvender standard sikkerhedsprotokoller og mekanismer til at udveksle følsomme data og oplysninger ved kryptering. Bemærk dog, at ingen metode til transmission via internettet, eller metode til elektronisk opbevaring, er 100% sikker.

Vi vil ikke sælge, udleje, udlåne, handle med eller på andre måde udlevere dine oplysninger med tredjeparter, medmindre en sådan videregivelse er nødvendig for at: (a) overholde en retskendelse eller anden juridisk proces; (b) beskytte vores rettigheder eller ejendom eller (c) håndhæve vores generelle vilkår.

Dog deler vi i visse tilfælde dine oplysninger med din a-kasse eller dit jobcenter. Det gør vi for at de kan opdatere ”Din jobplan” og lignende services. Ydermere deler vi oplysninger med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, da vi er pålagt at dele personoplysninger med dem i forhold til kravene for at være med på finansloven.

Du kan læse din a-kasses, jobcenters eller Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering på deres respektive hjemmesider

Du har mulighed for at uploade egne dokumenter på Platformen. Vi har ikke ansvaret for at disse dokumenter går tabt ved nedbrud, sletning af din Profil og lignende tilfælde.

I tilfælde af konkurs: Har vi forudbetalt serverplads i 12 måneder. Vi sender en mail ud til alle, hvis vi går konkurs. Brugere vil selv være ansvarlig for at hente deres dokumenter og oplysninger.

Du kan læse hele Akademikerkampagnens persondatapolitik på Akademikerkampagnen.dk/persondatapolitik