Konference: Akademisk arbejdskraft, opgaveudredning og substitution til SMV’er

Vær med, når Akademikerkampagnen inviterer job- og virksomhedskonsulenter til konference om opgaveudredning og faglig substitution af højtuddannede til SMV’er, i en tid med arbejdskraftmangel og større usikkerhed på markederne.

Akademikerkampagnen samler de mange aktører på landsplan for at skabe rum for erfaringsdeling, vidensopbygning og inspirationsoplæg.

Program

Kl. 9.00    Check-in og en god kop kaffe og croissant

Kl. 9.30 Velkomst Vi tager temperaturen på det akademiske arbejdsmarked

Kl. 10.00   SMV’ers succesfulde overlevelsesstrategier

Professor Kim Klyver fra SDU afslører de vigtigste læringspunkter og perspektiver fra sin forskning i SMV’ers krisehåndtering

Kl. 11.00   Faglig substitution som værktøj ved arbejdskraftmangel

Akademikerkampagnen afholder workshop om, hvordan man som job- og virksomhedskonsulent kan gå til opgaveudredning og rekruttering i virksomheder i en situation med arbejdskraftmangel.

Kl. 12.00   Akademikerkampagnen byder på frokost

Kl. 12.45   Sådan skaber akademikeren værdi en SMV

Peter Gloggengiehser Knudsen fra Partnerinvest giver indsigt i hvordan den akademiske metode skaber ny værdi og beslutningskraft i SMV’erne.

Kl. 13.30  Sådan får vi akademikerne til at favne substitution

Kl. 14.00  Bæredygtige forretningsmodeller

Xenia Duffy, CEO i rådgivningshuset zeal, deler ud af sine mange års erfaring med bæredygtig forretningsudvikling i SMV’er. Hun sætter bl.a. fokus på, hvordan den bæredygtige udvikling i SMV’er skaber bæredygtige jobmuligheder for akademikere.

Kl. 15.00   Tak for i dag

I løbet af dagen vil der være flere øvelser, hvor du vil få lejlighed til at tale videre med dine kolleger. Konferencen er gratis at deltage i.

SU: Den 19. oktober 2022 

Spørgsmål vedr. konferencen rettes til Nils Houmann på nh@ac.dk

Tilmeld dig konferencen her.