DigitaliseringProduktionsvirksomhedKommunikationSalg og serviceVideo

Video: Designeren skaber værdi hos LAKOR

Livsstilsbrandet Lakor Soulwear har haft stor værdi af at få Tine ind i virksomheden på flere områder. Tine og Lakor har i fællesskab skræddersyet Tines stilling, så kompetencerne indenfor både design og kommunikation bliver bragt i spil. På den måde varetager Tine flere af livsstilsbrandets kritiske opgaver i forbindelse med virksomhedens vækstambitioner.

Som del af LAKOR Soulwears vækststrategi, søgte de 2 ejere Lasse Kornum og Jeppe Jensen efter en email-marketingsmedarbejder på deltid – og det opslag så Tine Skou Laursen, der straks bød ind på opgaverne. Men Tine bød ind på mere end det. Som uddannet designer faldt det Tine helt naturligt at sætte sine designkompetencer og flair for kundeservice i spil. Kort tid efter Tine trådte ind ad døren, stod det derfor klart for direktør Jeppe Jensen, hvor meget virksomheden kunne vinde ved ansættelsen.

”Tine har virkelig løftet vores konstruktion i designet med sin faglige sparring som designer – Vi vidste faktisk slet ikke, at vores skjorter var konstrueret forkert, før Tine påtalte det på en af sine første arbejdsdage hos os. Det viser bare hvor vi var, inden Tine kom ind i virksomheden.”, udtaler Jeppe.

Og Jeppe fortsætter: ”Det har været helt fantastisk at se, hvor vigtigt det er at tænke utraditionelt når man rekrutterer.  Sammen med Tine kunne vi skræddersy en stilling, der både tilgodeser vores efterspørgsel og som også passer godt ind i hendes kompetencer.”

I en mindre virksomhed er det værdifuldt, at flere opgavetyper kan varetages af den samme medarbejder, og faktisk har Tines opgaver vist sig at være sammenhængende, da hun gennem kundernes feedback får en eminent indsigt i hvilke designs, der vil være attraktive for kunderne.

Jeppe fortæller: ”Tine spotter med det samme hvis f.eks. vores jeans er for stramme eller der efterspørges andre farver – og så kan vi nemt tilrette det i vores kollektioner til det kunderne efterspørger.”

Tine er uddannet designer og beklædningskonstruktør fra Via University College og havde i et par år drevet sin egen enkeltmandsvirksomhed BOYISH, da hun så opslaget fra LAKOR Soulwear og det lokkede at arbejde sammen med andre om design. 

”Jeg synes, at det er fantastisk at være i en iværksættervirksomhed, hvor der er fleksible opgaver, og hvor man kan mærke fællesskabet for at udvikle og drive virksomheden – Det er dejligt at jeg kan bruge alle mine kompetencer til at bidrage på flere områder”, siger Tine.

Der er ingen tvivl om at den brede vifte af opgaver Tine løser, i et  såkaldt ”Mixet Job” har været den perfekte løsning for både LAKOR Soulwear og Tine.