Værktøjer til virksomhedskonsulenter

Værktøjer

Casesamling: Ansæt en akademiker

I denne brochure, kan du læse et udvalg af gode historier om, hvordan akademikere arbejder med den grønne omstilling og digitalisering for flere private virksomheder. 32 sider. Senest opdateret 2022.

Den tidligere udgave kan hentes her.

Kursusbeskrivelse: Skab værdi i SMV’er

Skab værdi i SMV’er er Akademikerkampagnens grundlæggende kursus, hvor kursisten lærer hvordan de kan bruge – og pitche – deres akademiske kompetencer til at skab værdi i SMV’er – Også dem, der måske ikke endnu er klar over deres behov for at ansætte akademisk arbejdskraft.

Ekstra: Kort beskrivelse af virtuelle moduler. (.pdf)

Vejledning til registrering på Akademikeruniverset

Akademikeruniverset er databasen, der synliggør dygtige akademikere for virksomhedskonsulenter, som har besøgt virksomheder og ved hvilken værdi de kan skabe for SMV’er.

Senest opdateret 22.4.2022

God viden til inspiration

Artikel: De tre R’er i SMV’ers bæredygtighedsproces.

E-bog: Akademikerens guide til job i små og mellemstore virksomheder

Akademikerkampagnens populære materiale, samlet i e-bog . Læringsbogen er bygget op om metoderne og opgaver, som skal give akademikere værktøjet ind under huden. Bogen benyttes som kursusmateriale og som en selvstændig læringsbog.

Tilskudsmuligheder til ansættelse af højtuddannede

Cytonn Photography

På denne side finder du et overblik over nuværende støttemuligheder for ansættelse af højtuddannet arbejdskraft. Listen er delt i to; Nationale og regionale muligheder.

Gode historier og cases

Akademikerkampagnens samlede casesamling.