Skab værdi i små og mellemstore virksomheder


Tilmeld dig Akademikerkampagnens kursus, hvor vi sætter fokus på, hvordan du styrker dine jobmuligheder hos de små og mellemstore virksomheder. Du får konkret viden og efterprøvede værktøjer baseret på kampagnens mangeårige matchmaking mellem virksomheder og jobsøgende akademikere.

Akademikerkampagnen har en tæt dialog med erhvervslivet og ved, hvad der efterspørges ifht opgaveløsning i virksomhederne og hvilke kompetencer, der skal sætte gang i virksomhederne.

Derfor har vi udviklet 5 digitale moduler, som tager udgangspunkt i de brændende platforme og hvordan du kan pitche dig ind i virksomhederne på trods af de åbenlyse barrierer, som vi er oppe imod lige nu. Du vil få konkrete værktøjer, du kan arbejde videre med efter hvert møde.

Efter kurset bliver du matchet med 2 virksomheder inden for din region, der efterspørger nogle af de kompetencer, netop du arbejder med. Herefter er det op til dig at kontakte virksomheden og invitere dig selv på et kaffemøde.

Gennem kurset har Akademikerkampagnen guidet mere end 3000 nyuddannede akademikere i det usynlige arbejdsmarked i de små og mellemstore private virksomheder – også kaldet SMV´erne.

SMV’erne udgør over 90% af erhvervslivet i Danmark og tegner sig for 72 % af alle jobopslag.

Læs mere om hvert enkelt modul her (.pdf).

 

Akademikerkampagnen afholder løbende åbne online kurser som du kan tilmelde dig gratis.

Hvert kursus består af 5 moduler af 2 timer og 45 minutter.
De starter kl. 9:00 alle dage.

December kursus

1 08-dec Online
2 09-dec Online
3 12-dec Online
4 13-dec Online
5 14-dec Online

 

Obs. Ved at tilmelde dig kurset, forpligter du dig til at oprette dit CV på Akademikeruniverset.dk.

Tilmeld dig

Billetter

Registration Information